find løsninger

til det selvkærlige liv

Længes du efter færre dage med bekymringer og tankemylder - mod flere dage med følelsen af frihed og glæde? I terapeutiske sessioner og udviklingsforløb har vi altid fokus på potentialet i situationen - i dig - og på at skabe dine personlige løsninger.

Gennem en øget indsigt på din livssituation og med en bedre selvforståelse, vil du opdage, at du altid har flere muligheder for positivt at påvirke dit mentale, psykiske og fysiske helbred. At du ved at arbejde med dit forhold til dig selv og til dét, du møder i livet, kan skabe et langt bedre udgangspunkt for at nå dine ønsker, drømme og mål.

Jeg faciliterer et trygt og kærligt rum til din proces, så du kan være åben og nysgerrig, opmærksom, autentisk og møde dig selv fra et (k)ærligt sted.

Lad os sammen være nysgerrige og udforskende - og finde dine personlige løsninger!

"Don't look for someone who will solve and fix all your problems. Look for someone who won't let you face them alone".

Jeg faciliterer coaching- og samtaleforløb for unge +15 år med fokus på generel trivsel i hverdagen, på øget selvværd og gode sociale relationer.

Er du forælder og bekymret for dit yngre barns trivsel, tilbyder jeg desuden
vejledning i det bevidste forældreskab.


kontakt mig
Flow sessions, Psykoterapi

psykoterapi

Flow_Sessions

Mangler du energi, overskud og glæde. Føler dig fastlåst og magtesløs - er i en personlig krise. Måske velbegrundet - du kender årsagen. Måske ved du slet ikke, hvad der er på spil. Er stresset. Er bange for at fejle. Ikke at være god nok. Føler dig ikke elsket. Måske du oplever perioder med angstprægede tanker og fysisk uro i kroppen. Kæmper du ofte for at holde sammen på dig selv.

Jeg hjælper dig, der befinder dig i en akut krise, sorg eller livssmerte gennem et fleksibelt og intensivt terapeutisk forløb. Kan guide dig, der har brug for at tage et selvkærligt lederskab midt i alt det svære og finde vej.

I  FLOW_SESSIONS taler og arbejder vi med, hvad der aktuelt sker i dit liv og fylder for dig.

Du får psykologisk input og terapeutisk guidning til at styrke dine ressourcer og finde gode personlige løsninger.

Holistisk terapi

Customize_forløb

Står du et sted i livet, hvor du mærker et kald på forandring i dit liv. Savner du nye indgangsvinkler og metoder til at skabe forandringer på et eller flere af dine livsområder, så tilbyder jeg at designe dit personlige 1:1 terapeutiske forløb.

Her arbejder vi fra et holistisk udgangspunkt med både din psykiske og din fysiske energi og kraft, ligesom vi har fokus på at folde spirituelle løsninger ud.

Er det dit ønske og behov, kan vi i forløbet kombinere vores samtaler og bevidsthedsudvidende arbejde med andre typer af terapeutiske indsatser hos en eller flere af mine kollegaer fx kropsterapeutiske behandling og energi-vejledning tilpasset dine aktuelle behov. Dermed sikres du en bred faglig og holistisk indsats til at skabe forløsning og flow.

Du får optimale betingelser og støtte til din proces i et intensivt forløb med fleksible muligheder.

selvudvikling

Tema_forløb

Har du interesse i og er nysgerrig på personlig udvikling. Vil du gerne anvende og integrere psykologisk viden og forskellige metoder til dit personlige energiarbejde, skabe nye gode praksisser i dit liv.

Bliv inspireret i små gruppeforløb og på mine workshops.

Jeg vil løbende tilbyde små events & workshops samt gruppeforløb, hvor vi har fokus på inspiration og integration af en lang række forskellige værktøjer indenfor personlig udvikling.

Find informationer på mine SoMe profiler eller kontakt mig for at høre om aktuelle muligheder.

ASSIST

PA _udvikling og proces

Du kan stå i en livssituation og en periode i dit liv, og hvor dét at finde de gode brugbare løsninger, få struktur, skabt overblik til at udforske nye veje og skabe nye kontakter er nødvendigt men også helt uoverskueligt.

Jeg hjælper dig - lad os finde den bedste løsning sammen!

Jeg elsker nemlig at spille andre mennesker gode - og at tilbyde den ekstra lille service, som kan gøre den store forskel for dig og den samlede effekt af din indsats og investering.

Du får adgang til min terapeutiske faglighed kombineret med min evne til at strukturere, matche behov med de bedst egnede løsninger og gøre store udfordringer til små daglige indsatser med ASSIST.

Jeg tilbyder også supervision og separate sessions med energiformidling. I foråret 2024 er jeg påbegyndt en ny Klarsynsuddannelse og vil i den forbindelse tilbyde clairvoyance inkl. coaching/energiformidling til en særlig favorabel pris.